ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Προσωπικά Δεδομένα


Η εταιρεία μας σεβόμενη απολύτως την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία που διέπει τα Προσωπικά Δεδομένα λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα και την πιο προηγμένη τεχνολογία, ώστε να εξασφαλίζεται η μεγίστη δυνατή προσπάθεια προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της παρούσας ιστοσελίδας. Επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο εφόσον έχετε δώσει τη ρητή άδειά σας για την χρήση συγκεκριμένων λειτουργιών της ιστοσελίδας (π.χ. newsletter, επικοινωνία με την εταιρεία κ.λπ.), ενώ ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι μπορεί να επισκεφτεί την παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς να είναι απαραίτητη οποιαδήποτε πληροφορία με χαρακτήρα προσωπικών δεδομένων.
Η εταιρεία διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων που της παρέχει ο χρήστης, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2472/1997 περί Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, όπως τροποποιηθείς ισχύει σήμερα, και δεν τα μεταβιβάζει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο, με την εξαίρεση των σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες μόνο δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές, κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. 
Η εταιρεία μας διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο χρήστης, αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, ενώ σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλλευόμαστε εμπορικά τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη, μέσω ενοικίασης ή ανταλλαγής με τρίτους.

Ηλεκτρονικά Ίχνη - Cookies

Τα ηλεκτρονικά ίχνη (cookies) είναι μικροί φάκελοι κειμένου που μπορεί να αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο των επισκεπτών των διαφόρων ιστοσελίδων.
Η παρούσα ιστοσελίδα δύναται να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση των χρηστών, την αποθήκευση ορισμένων προτιμήσεών τους, την αναγνώριση επαναλαμβανομένης πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας, για βελτίωσή της,  αλλά και για στατιστικούς λόγους. Ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα να ρυθμίσει τον διακομιστή του κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να τον ενημερώνει για την χρήση cookies σε ορισμένες υπηρεσίες και με αυτόν τον τρόπο είτε να επιτρέπει την χρήση είτε όχι. Ακόμα και αν ο χρήστης απορρίπτει τα cookies, μπορεί να κάνει χρήση της ιστοσελίδας, ενδέχεται όμως να περιοριστεί στην χρήση ορισμένων μόνο λειτουργιών.

Ενημερωτικά δελτία – Newsletters

Η παρούσα ιστοσελίδα παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα να εγγραφεί στις λίστες (mailing lists) για την παραλαβή των Ενημερωτικών Δελτίων (Newsletters) της εταιρείας μας, αφού πρώτα δώσει τα στοιχεία που θα του ζητηθούν στην αντίστοιχη φόρμα, το περιεχόμενο της οποίας προστατεύεται σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου, όπως αναλύθηκε ανωτέρω. Ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί να διαγραφεί από τις αντίστοιχες λίστες. 

Τροποποίηση της ιστοσελίδας και των όρων χρήσης 

Η εταιρεία μας μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα αλλά και στους παρόντες όρους, κυρίως λόγω εναρμόνισής τους με νέους νόμους, αλλά και βελτίωσής τους. Κάθε σχετική τροποποίηση θα ενσωματώνεται στο παρόν νομικό σημείωμα και τεκμαίρεται αμάχητα ότι ο χρήστης έχει λάβει γνώση και την αποδέχεται ανεπιφύλακτα. Θέλουμε, λοιπόν, να επιστήσουμε την προσοχή στον χρήστη, προκειμένου να λαμβάνει γνώση, κάθε φορά πριν χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα μας, της τελευταίας έκδοσης των παρόντων όρων.
 
Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Αρμόδια για την επίλυση πάσης διαφοράς εκ του παρόντος ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών, σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.

Στοιχεία Επικοινωνίας της Εταιρείας

FREZYDERM A.B.E.E.
Διεύθυνση: Μενάνδρου 75, Αθήνα
Ταχ. Κωδ.: 104 37
Τηλέφωνο: +30 210 5246900
Φαξ: +30 210 5244433
e-mail: info@frezyderm.gr